Hos danske GreenTec A/S, Spearhead importør i Danmark og i 15 europæiske lande kunne man markere salget af maskine nummer 15.000 siden firmaets start i 1992.

”Ja, og allerede året efter var vi med på Agritechnica sammen med vores forhandlere på en beskeden 35 m² stand i et ”godt gemt” i hjørne af udstillingen,” fortæller firmaets stifter John Christensen som i dag ejer det sammen et par nøglemedarbejdere, dels adm. direktør Thomas Hehr og salgschef Kim Brodersen. ”Vi har været med lige siden og i dag er det 12 gang vi er repræsenteret, nu på en flot 275 m² stand centralt placeret på udstillingen, fortsætter en tydelig tilfreds John Christensen.

Ved jubilæumsmaskine nr. 15.000, en ”special edition” af GreenTec HXF 3302 redskabsramme monteret med GreenTec LRS 2002 grensav, fangede vi GreenTec-mandskabet på firmaets Agritechnica-stand, fra venstre Claus Madsen, service, Tine Nygaard Skov, marketing DK, Henrik Møller, servicechef, Kim Brodersen, salgchef Skandinavien og medejer, John Christensen, salgsdirektør på div. eksportmarkeder og medejer samt Sebastian Scheer som tidligere på året er blevet ansat som salgschef på nøglemarkedet Tyskland. Endelig yderst til højre René Franck, marketing udland som ikke lige var til stede ved fotograferingen.

- ANNONCE-
KILDEM&L, Søm
Tidligere artikelJordbrugets UddannelsesCenter Århus får ny direktør
Næste artikelLiebherr har hovedrollen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her