LandboUngdom Ribe er vært for DM pløjning 2016

Styregruppen for DM i pløjning 2016 fra venstre: Martin Nørgaard, Flemming Thorsager, Hans Klemmensen, Kristoffer Høj, Martin Hougård Nielsen og Simon Jensen. Mathias Elbæk var ikke tilstede, da fotoet blev taget. Foto: LandboUngdom.

LandboUngdom afholder hvert år Danmarksmesterskabet i pløjning, og det sker forskellige steder i landet. Områderne melder sig på skift som værter, og i 2016 er det LandboUngdom Ribe, der er vært. Arrangementet bliver afholdt på Hedegård, Lundhedevej 28, 7200 Grindsted den 28.-29. oktober 2016. Her har Bernhard Mortensen, som han gjorde i 2001, igen lagt jord til en spændende weekend.

Der vil komme ca. 100 pløjere fra hele Danmark – heriblandt LandboUngdom, kvalificerede veteranpløjere samt skole DM, som vil konkurrere om æren til at få pokalen med hjem.

Derudover vil der være en maskinudstilling og 4H aktiviteter for børnene.

-Med en forventning om ca. 3000 besøgende gæster i løbet af stævne weekenden, vil vi se frem til et brag af et arrangement, fortæller Simon Jensen, der er formand for styregruppen for DM i pløjning 2016.

LandboUngdom er baseret på lokal frivillig arbejdskraft, der står for planlægning og gennemførelse af stævnet samt gør det muligt at afholde dette års DM pløjning 2016. Der er nedsat en styregruppe, som skal planlægge stævnet. Styregruppen består af Simon Jensen, formand, Mathias Elbæk, Fest og sponsorer, Kristoffer Høj, PR, markedsføring, Martin Nørgaard, Stævneareal og Events, Martin Hougård Nielsen, Hans Klemmensen, Plovkro og Flemming Thorsager, Pløjefelter.

www.dmplov.dk

 

Styregruppen for DM i pløjning 2016 fra venstre: Martin Nørgaard, Flemming Thorsager, Hans Klemmensen, Kristoffer Høj, Martin Hougård Nielsen og Simon Jensen. Mathias Elbæk var ikke tilstede, da fotoet blev taget. Foto: LandboUngdom.
Styregruppen for DM i pløjning 2016 fra venstre: Martin Nørgaard, Flemming Thorsager, Hans Klemmensen, Kristoffer Høj, Martin Hougård Nielsen og Simon Jensen. Mathias Elbæk var ikke tilstede, da fotoet blev taget. Foto: LandboUngdom.

-Annonce-
KILDELandboUngdom
Tidligere artikelAlliance til maskinstationens kalkspredere
Næste artikelMere end dobbelt-op for ung entreprenør på et år

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her