Maskinstationsliv – i ord og billeder

Her er den … bogen … 
som samler op på tiden før, og med fortidens ”bagage” fører os frem til i dag!

Maskinstationsliv – i ord og billeder

– et kig ind i maskinstationslivet fortalt igennem 60 år

BESTIL HER

I bogen ”Maskinstationsliv – i ord og billeder”, har vi udvalgt en række maskinstationsreportager fra de sidste 60 års virke med Fagbladet Maskinstationen & Landbrugslederen. Vi har krydret bogen med maskinannoncer fra bladet igennem årene og en masse flotte fotos fra livet på de danske maskinstationer.

Har du passion for maskinstationsbranchen, diesel i blodet, eller er du blot historisk interesseret, så gå ikke glip af denne mulighed for 150 siders spændende og sjov læsning og billedmateriale om maskinstationslivet igennem 60 år.

Bogen indeholder bl.a. et gentryk af maskinstationshistorier fra Fagbladet Maskinstationen og Landbrugslederen, og der er originale omtaler, der gengives som ord og billeder – fra den tid, samt artikler der ser tilbage med nutidens øjne.

Endvidere vil der være et udpluk af billeder igennem tiden – med en lille forklaring.

RED.

Bogen kan købes for 289,00 kr. inkl. moms, plus fragtomkostninger på her på dette link eller skriv en mail til info@ditmogl.dk eller tlf. 86 17 88 19

- ANNONCE-
Tidligere artikelDækkæde medbringer skarpe tilbud og landbrugseksperter til Agromek
Næste artikelE-blad November 2022

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her