Dækkæde medbringer skarpe tilbud og landbrugseksperter til Agromek

Når Agromek igen slår dørene op til Nordens største landbrugsmesse i slutningen af november bliver det med rig mulighed for at sparke til store dæk og få hammerslag. Dækkæden Euromaster medbringer nemlig både skarpe kampagnetilbud og et brancheerfarent team.

I løbet af fire dage samles hele den danske landbrugsindustri i MCH Messecenter Herning, hvor branchefæller kan indgå nye samarbejder, tage til kvægudstilling og besøge mere end 500 messestande. Én af udstillerne er den danske gren af den internationale dækvirksomhed Euromaster – og de tager fornemt selskab med.

– Foruden vores eget dygtige team, tager vi to gode kollegaer fra Michelin med på messen, så potentielle kunder kan få rådgivning og information om Michelindæk fra kilden selv, siger Per Merstrand, landbrugsansvarlig hos Euromaster og tilføjer:

– Det bedste ved Agromek er, at vi kan få lov til at møde vores kunder på en anden måde end vi plejer, ligesom vi kan skabe kontakt til potentielle nye kunder. Sidst, men ikke mindst, håber vi jo også på at kunne få indgået nogle samarbejdsaftaler til fordel for både os og kunderne.

Særligt den gode handelsmulighed har Euromaster fokus på, og derfor medbringer dækkæden gode kampagnetilbud, hvor kunderne kan gøre store besparelser på både Michelin og Kleber.

– Vi står klar til at give kompetent rådgivning, når det kommer til traktorer og landbrugsmaskiner. Men prikken over i’et er da, at vi kan give de interesserede et godt tilbud med på vejen, siger Per Merstrand.

Euromaster og Michelin kan findes ved stand C2840.

Agromek finder sted d. 29. november til 2. december i MCH Messecenter Herning.

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad Oktober 2022
Næste artikelMaskinstationsliv – i ord og billeder

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her