Succesfuld CLAAS by Night

Danish Agro Machinery A/S’ salgs- og produktchefer på traktor-, høst- og græsmateriel siden kom hver med deres maskin- og produktnyt indenfor deres område…

Torsdag d. 4. marts bød Danish Agro Machinery – i virtuel forstand – indenfor til arrangementet ”CLAAS by Night, som blev sendt live direkte fra Vinderup Maskiner på Mors.

Danish Agro Machinery A/S’ marketingkoordinator Dorteh Staun Nielsen og adm. direktør Michael Husfeldt bød velkommen til firmaets online-event ”CLAAS by Night” torsdag den 4. marts 2021 hos Vinderup Maskinforretnings afdeling i Nykøbing Mors.

”I et år har det ikke været muligt at mødes med kunder til messer, dyrskuer, demonstrationer m.m., og derfor havde vi et reelt behov for at fortælle om vores produkter i et format så tæt på fysisk som muligt – og det måtte være i en liveudsendelse”, fortæller Dorte Staun Nielsen, der er marketingkoordinator hos Danish Agro Machinery.

I CLAAS by Night var det muligt at komme helt tæt på maskinerne, hvor produktcheferne gav en gennemgang af nogle udvalgte fokusområder på hhv. mejetærsker, traktor og finsnitter. Der blev bl.a. budt indenfor i kabinen, hvor man kunne se og høre om det populære CEMOS system. Derudover bød udsendelsen også på et indblik i en CLAAS servicevogn, hvor to montører fra Vinderup Maskiner fortalte om deres hverdag som hhv. mejetærsker- og traktormontør.

Iwer Johannes Dall, salgs- og produktchef for CLAAS græsmaskiner kunne også viste en Claas topmodel frem – Jaguar 990 selvkørende finsnitter spækket med teknik og med en 12 cyl., 24 liter MAN med hele 4.300 Nm moment. Ja, også det nye Orbis 750 majsbord, med kun 30 sek. ind-/udklap fik et par ord med på vejen.

Noget særligt ved at sende live på Facebook er, at det er muligt at inddrage seerne direkte. ”Vi havde bl.a. en konkurrence kørende under hele udsendelsen, hvor man skulle holde øje med CLAAS modeller i baggrunden. Derudover havde vi en del, der skrev spørgsmål direkte i chatten under udsendelsen – spørgsmål, som vi kunne inddrage og besvare med det samme”, fortæller Dorte Staun Nielsen.

Salgschef for Claas traktorer hos Danish Agro Machinery, Lars Johnsen viste den seneste Stage V topmodel I Claas’ traktorprogram – Axion 960 Stage V som yder såkaldte 445 hk ”pure power” (uden boost). Serien tilbydes i modeller fra 325 hk og med Claas’ anerkendte Cemos Tractor førerassist system.

Live-udsendelsen havde ifølge Danish Agro 420 følgere, og en stor procentdel blev i hængende under hele udsendelsen. Det har skabt stor tilfredshed ved Danish Agro Machinery: ”Udover dem, der fulgte med direkte, kan vi også se, at mere end 4.500 har set udsendelsen efterfølgende på vores digitale platforme – Facebook og You Tube, hvilket for øvrigt stadig er en mulighed”, afslutter Dorte Staun Nielsen.

Niels Stræde Danielsen, salgs- og produktchef for CLAAS høstmaskiner viste topmodellen i Claas mejetærskerprogram – Lexion 8900 TerraTrac APS Synflow Hydrid mejetærsker, som sætter standarden for kapacitet og effektivitet indenfor mejetærskere. Ja, og ikke mindst tærskesystemet, den 790 hk stærke MAN motor, Dynamic Power og førerassistsystemet Cemos Automatik fik et par ord med på vejen.

Udsendelsen kan ses både på www.danishagromachinery.dk og på Danish Agro Machinery’s YouTube-kanal.

www.danishagromachinery.dk

- ANNONCE-
Tidligere artikelEt ærligt og nemt system
Næste artikelE-blad Marts 2021

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her