Med ny stenfælde fra Linka Energy undgås sten i kedelanlægget

Stenfælden fra Linka fungerer ved hjælp af et vægtstangsprincip, så vægten af stenen får den til at falde ud. Stenfælden fra Linka fungerer ved hjælp af et vægtstangsprincip, så vægten af stenen får den til at falde ud.

Med et meget enkelt system har Linka Energy et bud på, hvordan det undgås, at der kommer sten ind i halmfyrede kedelanlæg.

Stenfælden er selvrensende og anvendes uden brug af energi. Stenfælden fungerer rent mekanisk ved hjælp af en klap og vægtstangsprincippet i kombination med vakuum i transportrøret. Når sten rammer klappen, åbnes den, og stenen falder ud, hvorefter klappen automatisk lukker igen.

Linka stenfælde er kåret som en tostjernet nyhed til Agromek Stars Special Edition 2021.

Når halmen presses i marken, er det svært at undgå, at der kommer sten med i ballerne. Disse sten kan medføre uhensigtsmæssige driftsstop i halmfyret og efterfølgende alarmer, der skal tages hånd om. Installation af stenfælden skal derfor sikre en mere jævn drift.

Linka stenfælde kan monteres på anlæg, hvor halmtransporten til kedelanlægget sker pneumatisk. Stenfælden monteres ved at fjerne en lille del af røret, hvorefter den nye del let kan monteres ud fra en medfølgende brugsanvisning.

Linka Energy A/S

-Annonce-
Tidligere artikelNyudviklet Hardi-sprøjte skal hæve kapaciteten
Næste artikelMaskine tager kvikgræs op og frasorterer jorden

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her