Aeon Centura kan blandt andet køre med højere hastighed i marken

Den nye Aeon Centura fra Hardi kan udregne både hvor meget vand og kemi, der skal bruges til den pågældende opgave. Den nye Aeon Centura fra Hardi kan udregne både hvor meget vand og kemi, der skal bruges til den pågældende opgave.

Hardis nye marksprøjte, Aeon Centura line trailersprøjte, er nyudviklet helt fra bunden. Det er blandt andet sket for at hæve kapaciteten og formindske den ikke produktive tid i marken.

Den nye Hardi Aeon Centura er kåret som en tostjernet nyhed til Agromek Stars Special Edition 2021, hvor den præsenteres af Hardi International A/S.

Med Aeon Centura har Hardi sat fokus på muligheden for højere arbejdshastighed i marken, lavere tyngdepunkt, hydraulisk affjedringssystem for at udjævne markens ujævnheder med roligere bom til følge, alt sammen for at øge kapaciteten.

Fyldetiden er desuden begrænset mest mulig. Fluidbox 8000 computeren hjælper sprøjteføreren med at udregne, hvor meget vand og kemi, der skal påfyldes til den pågældende opgave

Aeon Centura har en unik service med SmartCom, der registrerer og husker eventuelle fejlmeldinger, og ved service kan fejl derfor hurtigt rettes. I systemet er desuden indbygget reservedelskatalog, så de rigtige reservedele kan bestilles direkte.

Den nye trailersprøjte kan fås med Delta Force bom fra 24 til 39 meter eller Twin Force luftassisteret bom fra 24 til 36 meter.

Hardi International A/S

-Annonce-
Tidligere artikelFærdselsstyrelsen har netop sendt nye regler til høring
Næste artikelStenfælde sorterer sten fra halmen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her