Den nye SAMSON PG II 28 model kommer til at afløse den nuværende PG II 27. Den nye vogn er blevet forlænget med 35 cm for at give bedre plads til store slæbeslangebomme. Vognen er desuden blevet opdateret på en række punkter, så den matcher kravene fra de professionelle brugere. Vognen bliver introduceret som standardmodel og i den populære udgave med fuldhydraulisk hjultræk (HWD).

Den første PG II stod klar i det tidlige forår. Efter et testforløb på fabrikken, har den nye gyllevogn været i fieldtest hos fem danske maskinstationer.

”Det har været meget vigtigt for os at få kundernes tilbagemeldinger på de ændringer, som er blevet lavet på vognen. Det har været en god og positiv oplevelse for både testværter og os”, siger Søren Mejlstrup Jensen, Produktchef for gyllevogne og redskaber på SAMSON AGRO.

PG II 28eren har et 50% højere løft af den forreste aksel.

Undervognen på PG II 28 er ændret og giver hermed større vandring i affjedringssystemet. Det øger frihøjden mellem hjul og underlag med op til 50%, når den forreste aksel løftes op. Betjeningen af aksleløftet er også blevet forbedret og betjenes nu let via en genvejstast på SlurryMaster 8000 joystikket.

”Den øgede frihøjde giver mulighed for at øge prodsøjetrykket betydeligt. Det er en stor hjælp, når der skal køres op af stejle bakker med tunge redskaber”, siger Søren Mejlstrup Jensen.

Omdrejningspunktet på liften er sænket, for at forbedre træklinjerne over til redskabet.

Denne ændring på liften, bliver også ændret på PG II 31 og PG II 35, så liften på alle PG II gyllevogne har den samme geometriske udformning.

Bunden af liften er sænket 125 mm på PG II 28. Alle PG II gyllevogne har dermed den samme geometriske udformning på liften.

www.samson-agro.com

- ANNONCE-
Tidligere artikel50 år med Zetor
Næste artikelDanish Agro køber 75 % af aktierne i Vinderup Maskinforretning A/S

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her