I forbindelse med renoveringsarbejdet på Gl. Lillebæltsbroen har Vejdirektoratet besluttet at tilbyde transport med blokvogn over den nye Lillbæltsbro til brede, langsomt kørende køretøjer.

Tilbuddet om transport med blokvogn træder i stedet for den oprindeligt annoncerede politieskorteløsning, og det vil gælde fra fredag den 29. juli og indtil den gl. Lillebæltsbro i den første uge af august bliver åbnet for al kørende trafik.

Transporten vil finde sted mellem kl. 10 og 12 og mellem kl. 19 og 21. Det vil foregå mellem Bødkervej nr. 5, 7000 Fredericia, og Vejdirektoratets rasteplads ved motorvejsafkørsel 58b (adgang fra Skovsvinget i Middelfart).

Landmænd eller entreprenører, der har brug for at få transporteret en traktor eller lignende langsomt kørende specialkøretøj over, kan møde op på adressen på Bødkervej i de angivne tidsrum.

Hvis der ønskes kørsel fra Fynssiden, skal der ringes i forvejen på tlf. 20 92 22 01.

Hvis en mejetærsker eller andet større køretøj end én traktor skal over, skal der ringes mindst 2 timer i forvejen på tlf. 20922201. Da skal størrelse og vægt oplyses, og hvis det drejer sig om en transport bredere end 3,65 m, skal dette ligeledes oplyses i forvejen, så de nødvendige tilladelser kan komme på plads.

Kilde: Færdselsgruppen

-Annonce-
Tidligere artikelCase IH snupper de uforudsete omkostninger
Næste artikelStort kompetence løft til nedbrydningsområdet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her