De to sjællandske traktor- og maskinvirksomheder Bøgely Maskinservice A/S ved Ringsted og Jørlunde Maskinforretning A/S ved Slangerup har ved et samlet indkøb opgraderet deres traktorværksteder med to nye elektroniske dynamometre til traktortest.

Valget faldt på det kompakte Eggers PT170SE dynamometer i trailermonteret, mobil udførelse.

De to værksteder kan nu med det moderne udstyr tilbyde deres kunder en hurtig og nøjagtig test af traktorens ydelse. Ligeledes kan dynamometret med lethed kobles på en af de veludstyrede servicevogne og tages med ud til kunderne, så det er en service, de to værksteder nu også kan tilbyde deres kunder. Der kræves kun en 220V stikkontakt, så er det luftkølede dynamometer klar til traktortest.

Der kan måles traktorer med en effekt op til ca. 400 HK.

Dynamometerne er leveret af den tyske Eggers-fabriks skandinaviske repræsentant, Skan-Tek ApS.

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelLille asfalt-udlægger
Næste artikelForsøgsordning med bælter – ansøgning

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her