Hos Dansk Maskincenter A/S er vi specialiserede indenfor handel med maskiner, traktorer og udstyr til den professionelle landmand.

Vi oplever en positiv udvikling med stigende efterspørgsel fra eksisterende såvel som nye kunder, og det er vores ambition, at virksomheden skal vækste på både eksisterende som nye kunder, udtaler salgsdirektør Holger Skjoldemose. Til at fuldføre den mission har vi brug for ekstra kræfter, så vi kan dække hele vores geografiske område af og leve op til vores målsætning om altid at være i nærheden, uanset afstanden målt i kilometer til den nærmeste af vores forretninger. Vi vil være på landevejene og besøge kunderne, hvor de er, fortsætter Holger Skjoldemose.

DMC søger derfor, som en udvidelse af det eksisterende sælgerteam, én sælger til afdelingen i Jelling og endnu én til afdelingen i Toftlund. Vi tilbyder en nøgleposition i en både ambitiøs og vækstorienteret virksomhed, der giver stort råderum og handlefrihed, og når det lykkes os at finde de rette profiler, er det vores overbevisning, at vi stærke og styrkede går fremtiden i møde, slutter

Holger Skjoldemose.

https://dmcas.dk/

- ANNONCE-
VIAhttps://dmcas.dk/
Tidligere artikelDM&E – pilotprojekt om gradueret jordbrug
Næste artikel3 nye Axial-Flow 9250 fik varm modtagelse på Falster

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her