Jysk maskinforhandler udstiller selv på Roskilde indtil en sjællandsk forhandler findes

Brørup Traktor- & Maskincenter udstiller for første gang på Roskilde Dyrskue. Blandt produkterne er de velkendte MANDAM-redskaber, der primært har fokus på jordbearbejdning. Redskaberne produceres i Polen og importeres til det danske marked af den jyske maskinhandler, der har haft stor succes med at sælge redskaberne på hjemmebane. Hidtil har det primært handlet om tallerkenharver, stubharver, græsmarksharver, grubbere, men der er flere redskaber på vej.

Når ikke til Sjælland

”Vi har så travlt med MANDAM, salg af vores andre redskaber og traktorer og naturligvis service, at vi simpelthen ikke får gjort nok ved det sjællandske marked”, fortæller Svend Aage Jensen, der er en af to ejere bag firmaet. ”Nu udstiller vi på Roskilde for at tage temperaturen på markedet og ser os samtidigt om efter en dygtig og servicemindet forhandler”. Han har fået flere henvendelser, men aldrig rigtigt fundet den rigtige forhandler. ”Det behøver absolut ikke være Sjællands største maskinforhandler, men en der vil tage ud og demonstrere redskaberne og lytte til kunderne, så vi får tilfredse kunder fra starten!”

Tyvstart

Der kører allerede en del MANDAM-redskaber på Sjælland, og flere kundeemner fra øen har været i telefonen, men Svenne, som den innovative maskinhandler hedder blandt venner, erkender blankt, at han har forsømt salgsarbejdet. MANDAMs stubharve deltog også i en lokal maskindemonstration i efteråret, hvor flere fabrikater blev sat op mod hinanden. Her klarede MANDAM den sjællandske stub til alles tilfredshed, med fuld gennemskæring i hele arbejdsbredden og ensartet arbejdsdybde. ”Så vi har tyvstartet lidt og har faktisk store forventninger til Sjælland som salgsområde, men nu får vi se på Roskilde. Dyrskuegæsterne plejer nok at kunne fortælle, om de kan lide det, de ser”!

 

MANDAM kan ses på stand 12, hvor Svend Aage Jensen selv vil være til stede.

- ANNONCE-
Tidligere artikelSyv vilde heste skal forbedre naturen i Bjergskov
Næste artikelNy Manitou-stjerne første gang på tur landet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her