Agromek kommer til at byde på både nyheder, specialdesignede løsninger og masser af maskinsnak

Når Agromek endnu engang løber af stablen sidst i november er MI igen klar på stand 9950 i hal M. MI medbringer et bredt udsnit af deres produktprogram heriblandt den prisbelønnede Rauch Aero liftophængte bomspreder, Danmarkspremieren KUHN BVR 2200 mulchmaskine og et nyt specialdesignet CCI-ISOBUS podie.

Der bliver ikke stille i hjørnet af hal M. Hele 556 kvm har MI beslaglagt og her vil de præsentere syv maskiner fra syv forskellige produktområder. Det betyder, at der vil være lidt for enhver smag. Udover de udstillede maskiner viser MI også en del podier, hvor man kan nærstudere de unikke detaljer.

Fokus på kunderne

Hos MI er det ingen hemmelighed, at kunderne er omdrejningspunktet for en god forretning. ”Det er vigtigt for os at være i tæt dialog med ejere, brugere, chauffører mv. af nutidens moderne landbrugsmaskiner. Vi kommer på Agromek for at snakke med både nuværende og nye kunder. Vi får vores stand opbygget med et helt specielt caféområde, hvor de besøgende bydes velkommen til en god maskinsnak” fortæller salgskonsulent hos MI, Christian Korsholm.

 

KUHN BVR 2200 får Danmarkspremier på Agromek. Det er en
kraftig og fleksibel maskine, som kan front og bagmonteres. Den er
designet til knusning af små buske og grene op til 12 cm i diameter
Danmarkspremiere på KUHN BVR 2200 mulchmaskine

På standen vil der være mulighed for at se nærmere på nyheden KUHN BVR 2200, som er en kraftig mulchmaskine. Maskinen kan både front- og bagmonteres, hvilket giver stor fleksibilitet i arbejdet. Den stærke konstruktion gør det muligt at knuse små buske og grene med en diameter på op til 12 cm.

 

Agromek følger op på ”Græsland 22”

”Agromek er vigtig for os, og er en naturlig fortsættelse og opfølgning på de dialoger, vi har haft med kunderne igennem sæsonen. Yderligere er udstillingen et forum, hvor nye ideer og behov bliver vendt”, siger produktchef for græsmaskiner hos MI, Robert Vemmelund.

MI medbringer en KUHN Espro 6000 RC universalsåmaskine
til Agromek som er udstyret med 6 forskellige typer udstyr til
etablering af græsudlæg.

Selvom KUHN Espro 6000 RC universalsåmaskine måske ikke ligefrem klinger med ”Græsland”, var der ikke desto mindre stor interesse for den udstillede maskine på netop Græsland.

Det skyldes ikke mindst, at den var udstyret med seks forskellige typer udstyr til etablering af græsudlæg. Det gav de besøgende en god mulighed for at sammenligne og få en snak om de mange muligheder, der findes for at skræddersy såmaskinen til kundens helt aktuelle forhold og frøtyper. Denne dialog vil MI gerne fortsætte, og derfor har de opbygget et lignede set-up, som de medbringer på standen.

Der har været stor interesse for den nye liftophængte bomgødningsspreder
fra Rauch. Den er blandt andet tildelt en sølvmedalje
til Landsskuet i Herning og Agritechnia i Tyskland. I Agromek stars udvælgelsen har den opnået 1 stjerne.
Prisvindende bomgødningsspreder fra RAUCH

I en tid med stigende gødningspriser er det oplagt at kigge nærmere på præcisionslandbrug og derfor passer den nye liftophængte bomspreder Rauch Aero 32.1 godt ind på Agromek 2022. Interessen for bomgødningsspredere har været stor, og sprederen blev blandt andet tildelt en sølvmedalje til Landsskuet i Herning og på Agritechnica i Tyskland. I Agromek Stars udvælgelsen har den opnået 1 stjerne, som ISOBUS-styret liftophængt bomspreder til præcis spredning af handelsgødning og efterafgrøder.

På standen udstilles også rundballepresseren VBP 3195 fra Kuhn, den populære Kuhn Merge Maxx pick-up rive, KUHN Vari-Master L plov med Duoliner pakker og en KUHN SPV 17 selvkørende fuldfodervogn.

CCI er i centrum

Hvis ord som ”Agrirouter”, ”variabel tildeling”, ”markkort” og ”log-fil” enten vækker interesse eller skræk, så gør et stop på Stand 9950 i hal M på Agromek. MI har fået specialdesignet et CCI ISOBUS podie med forskellige CCI-skærme, hvor kunderne kan se funktioner og løsninger via en opkobling til forskellige maskiner. MI’s produktspecialist for CCI-elektronik Casper Pedersen står klar til at dele ud af sine erfaringer indenfor CCI-elektronik.

MI har stor fokus på CCI og medbringer et specialdesignet
CCI-ISOBUS modul samt produktspecialist for CCI-elektronik
Casper Pedersen.

” Vi har valgt at satse benhårdt på CCI og bruger mange ressourcer på netop dette område – og vi synes faktisk selv, at vi er ret gode til opgaven” fortæller produktspecialist for CCI-elektronik, Casper Pedersen.”

 

 

 

 

MI og repræsentanter fra KUHN og Rauch glæder sig til at tage imod kunderne i Herning.

 

-Annonce-
KILDEwww.mi.dk
Tidligere artikelE-blad November 2022
Næste artikelE-blad December 2022

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her