Deutz-Fahr på høst-tour – demokørsler i Aarup på Fyn og i Jylland nær Brande og ved Esbjerg

Thomas Mortensen fra Moni Worldwide, som siden årsskiftet har været dansk Deutz-Fahr importør, havde egentligt sammen med sine forhandlere planlagt at koncentrere sig om traktorsalget og service i år og så først begynde at introducere Deutz-Fahr mejetærskerne i 2023. Men forhandlerne oplever interesse for de grønne mejetærskere, og på firmaets facebookside er der også dukket direkte forespørgsler op, så nu ”tyvstarter” man lidt og planlægger demokørsler for alle interesserede i Aarup på Fyn og i Jylland nær Brande og ved Esbjerg.

Tjek Facebook og via forhandlerne

Køretidspunktet afhænger naturligvis af kornets høsttidspunkt og vejret de forskellige steder, men demostart bliver allerede den første uge af august.

Interesserede vil kunne finde det nøjagtige tidspunkt og sted på Facebook og via forhandlerne, hvor man også kan tilmelde sig og få en sms dagen før, der køres.

TJEK Deutz-Fahr-Danmark´Facebookside her

100 års erfaring – demomaskine er en Deutz-Fahr C9306 TS

De mest populære Deutz-Fahr mejetærskere er fra C9000-serien, som bygger på over 100 års erfaring i at udvikle og producere driftssikre mejetærskere. De kombinerer ifølge Thomas Mortensen høj produktivitet med stor alsidighed til alle afgrøder, et elegant design, brugervenlig komfort og frem for alt høj funktionalitet, der sikrer høj ydelse i alle afgrøder og rene råvarer i tanken.

395 HK og 30 ” skærebord

Det bliver er en Deutz-Fahr C9306 TS 6-rysters mejetærsker med et 30” DH900A skærebord, den danske importør stiller til rådighed for forhandlernes demokørsel. Maskinen har en 395 hk 7,7 l OM 936 motor fra Mercedes-Benz til at levere kræfterne. Tærsketromlens bredde er 1,52 m med en diameter på 60 cm. Turboseparator er standard og korntanken har en volumen på 10.500 l. Den tømmes med en hastighed på 120 l/sek.

”Slutsedlerne lader vi blive hjemme”

For Thomas Mortensen er årets demokørsler mere en interessetur end en salgsturne. ”Vi vil gerne fremme kendskabet til de driftssikre og økonomiske mejetærskere i Danmark, men prisen og udstyrspakkerne til 2023-sæsonen kender vi som så mange andre ikke endnu, så slutsedlerne lader vi blive hjemme”. Han føler sig dog overbevist om, at man som med Deutz-Fahr traktorerne vil kunne levere mejetærskere med høj brugsværdi til en fornuftig pris.

At MONI og de danske forhandlere i 2022 har fokus på at sikre Deutz-Fahr en fortsat stigende markedsandel af traktorsalget via priskampagner på udvalgte modeller med højt udstyrsniveau understreges af, at mejetærskeren ikke kommer med til Agromek. Hvis man vil se den i år, er det altså til de planlagte demokørsler.

https://deutz-fahr-danmark.dk/https://deutz-fahr-danmark.dk/

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad Juli 2022
Næste artikelE-blad August 2022

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her