AGRITECHNICA 2022 aflyst

På grund af den forværrede pandemisituation er arrangørerne nødt til at aflyse den store landbrugsmaskinudstilling – næste Agritechnica vil finde sted fra 12. til 18. november 2023.

I lyset af den aktuelle nationale og globale udvikling i forbindelse med corona-pandemien, det hastigt stigende på verdensplan og hermed de relaterede restriktioner på rejser, samt officielle regler, har arrangørerne – DLG German Agricultural Society (det tyske landhusholdningsselskab) som arrangør samt VDMA Agricultural Machinery Association (den tyske landbrugsmaskinproducentforening) og Agritechnicas udstillerbestyrelse i fællesskab konkluderet, at betingelserne for at være vært for verdens førende landbrugsmaskinudstilling ikke længere er opfyldt.

Sundhed og sikkerhed for besøgende, udstillere, partnere, medlemmer og personale er topprioritet i denne situation.

Den næste Agritechnica-messe finder sted fra den 12. til den 18. november 2023 i Hannover, Tyskland.

“Det er med beklagelse har vi observeret, at der efter den forværrede pandemisituation i de seneste uger og de deraf følgende nuværende officielle regler er opstået en berettiget ekstraordinær situation, hvor en problemfri eksekvering af Agritechnica ikke længere er mulig. Sammen med VDMA og messens udstillerbesstyrelse og efter mange diskussioner med både udstillere og besøgende har vi derfor besluttet at aflyse næste års Agritechnica. Vi har truffet denne beslutning under respekt for vores ansvar over for alles sundhed og sikkerhed. Vi beklager dybt aflysningen. Mange af vores udstillere, samarbejdspartnere, besøgende og medlemmer samt hele DLG-teamet har allerede investeret i omfattende forberedelser. Vores fokus vil være at forberede Agritechnica 2023 samt de andre nationale og internationale DLG-begivenheder og -messer, der er planlagt til næste år,” siger Dr. Reinhard Grandke, administrerende direktør for DLG.

“Vi beklager alle dybt, at Agritechnica 2022 alligevel ikke kan finde sted – på den ene side, fordi hele industrien allerede så frem til sin førende messe med stor forventning, og på den anden side, fordi landmændene i øjeblikket har stor værdi af de talrige landbrugsmaskiner og den innovation på landbrugsområdet. Når alt kommer til alt, yder innovative maskiner, udstyr og softwareværktøjer et væsentligt bidrag til bæredygtige og fremtidssikrede produktionsprocesser i landbruget. Vi står derfor som eksperter i landbrugsmaskiner allerede nu frem til en succesfuld genstart af Agritechnica i Hannover i Vinderne af Agritechnica Innovation Award offentliggjort “Beslutningen om at aflyse Agritechnica er særlig vanskelig for os, da mange virksomheder specifikt har målrettet messen for at præsentere deres innovationer,” siger Freya von Czettritz, Agritechnica Project Manager. “Selvom Agritechnica ikke kan finde sted i Hannover næste år som planlagt, er det fortsat en mulighed for at fokusere på innovationerne i landbrugsmaskinindustrien. Derfor har vi som planlagt offentliggjort vinderne af den førende innovationspris for internationale landbrugsmaskiner. Vores tak går til DLGs Innovationskommission, som uddelte én guld- og 16 sølvmedaljer for ekstraordinære innovationer. De prisvindende innovationer er offentliggjort på www.agritechnica.com/innovation-award-winners. DLG overrækker officielt vindernes priser næste år. Digitalt supplement forbliver tilgængeligt Det ekstra digitale supplement til Agritechnica, som blev lanceret i november 2021, vil fortsat være tilgængeligt som planlagt på den digitale platform DLG-Connect (www.dlg-connect.com) indtil udgangen af marts 2022. Besøgende på platformen har mulighed for gratis at lære om aktuelle tilbud og informationer fra producenter af landbrugsmaskiner samt deltage i digitale arrangementer og netværke med virksomheder og landmænd2023,” siger Dr. Bernd Scherer, adm. dir., VDMA – de tyske landbrugsmaskinproducenter.

Vinderne af Agritechnica Innovation Award offentliggjort

“Beslutningen om at aflyse Agritechnica har virkelig været vanskelig for os, da mange virksomheder specifikt har målrettet messen for at præsentere deres innovationer,” siger Freya von Czettritz, Projektmanager for Agritechnica. “Selvom Agritechnica ikke kan finde sted i Hannover næste år som planlagt, er det fortsat en mulighed for at fokusere på innovationerne i landbrugsmaskinindustrien. Derfor har vi planlagt offentliggørelse af vinderne af udstillingens traditionelle innovationspriser. Vores tak går til DLGs Innovationskommission, som har uddelt én guld- og 16 sølvmedaljer for ekstraordinære innovationer. De prisvindende innovationer er offentliggjort på www.agritechnica.com/innovation-award-winners. DLG overrækker officielt vindernes priser næste år.

Digitalt supplement forbliver tilgængeligt

Det ekstra digitale supplement til Agritechnica, som blev lanceret i november 2021, vil fortsat være tilgængeligt som planlagt på den digitale platform DLG-Connect (www.dlg-connect.com) indtil udgangen af marts 2022. Besøgende på platformen har mulighed for gratis at lære om aktuelle tilbud og informationer fra producenter af landbrugsmaskiner samt deltage i digitale arrangementer og netværke med virksomheder og landmænd.

DLG e.V. – Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft

www.dlg.org/en  – www.agritechnica.com/en

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad November 2021
Næste artikelSamson opskalerer produktionen af slamsugere og spulevogne

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her