Undgå tvister

horses feeding on a farm

– om hø og wrap

Firmaet HorseConsult oplever fra tid til anden at blive involveret i tvister, hvor maskinstationer har svært ved at få betaling for de ydelser, de har leveret til hestefolk og deltidslandmænd. Ofte skyldes det, forventningerne til produktet har været forskellig og, at aftalerne ikke har været på plads.

Der er også mange faldgruber undervejs i processen mod et godt grovfoder. Der kan også være forhold som kunderne ikke har overvejet; forhold det vil være godt for modtager af hø og wrap at kende til, og samtidig muligheden for at komme aktuelle konflikter i forkøbet.

 

Artiklen på side 32 i M&L kan kopieres og gives til dine kunder med heste og deltidslandbrug, så I får det bedste fundament for et godt samarbejde.

Artiklen må kopieres og anvendes i sin helhed og med fuld kildeangivelse. ©

PDF af artiklen kan downloades her 

 

 

 

HorseConsult 

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelGravearbejde ved byggeri og anlæg
Næste artikelEt ærligt og nemt system

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her