- ANNONCE -
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nu kommer ScanMek

6. maj 2022 @ 8:00 - 17:00

Scantruck tager revanche for corona-aflysningen i januar og melder klar med den traditionsrige messe fredag den 6. maj.

Der er underskud af gæster, stemning, balloner og maskinsnak på Katkjærvej i Skive. Corona-restriktionerne kom på tværs og aflyste Scantrucks traditionsrige messe ScanMek i januar. Nu tager Scantruck revanche og holder et lidt forsinket ScanMek fredag den 6. maj.

”Det gjorde virkelig ondt, da vi i januar måtte aflyse for andet år i træk. Derfor er vi jublende lykkelige for, at vi kan ændre den seneste aflysning til bare at være en udsættelse med lige godt en tre måneder. Vi stiller op helt i den kendte stil med masser af både nye og brugte maskiner, tilbehør, godt til ganen for både store og små. Og ikke mindst lyst til en god handel”, siger markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

13. udgave

Sædvanligvis trækker ScanMek flere tusinde entreprenører, landmænd, maskinførere og andre maskininteresserede til det store maskinhus i Skive. 12 år i træk lykkedes det at holde ScanMek med pølser, øl og vand, varm suppe og maskinsnak til overflod. Indtil corona-situationen altså sparkede den 13. udgave til hjørnespark.

”Det – hjørnesparket – er hele Scantruck-holdet klar til at tage den 6. maj, hvor vi så står klar med nypudsede maskiner. Scantruck har et meget stort udvalg af maskiner med en omfangsrig importliste, der omfatter ikke færre end otte internationale maskinmærker. Fra alle typer entreprenørmaskiner til tre forskellige mærker i mandskabslifte”, siger Dennis Faurby.

En minilæssemaskine kan formentlig se frem til lidt af en stjernestatus på ScanMek 2022. Scantruck har netop haft premiere på verdens første batteridrevne Weycor-læsser, som firmaet selv har udviklet i samarbejde med Weycor-fabrikken i Tyskland. Maskinen vakte berettiget opsigt og interesse på det store åbent hus-arrangement Åben Maskinvej i Ringsted forleden. Nu kommer den også på hjemmebane i det jyske hovedkvarter.

 

Detaljer

Dato:
6. maj 2022
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.scantruck.dk/

Arrangører

Scantruck A/S
Scantruck A/S

Sted

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
Skive, 7800 Danmark
+ Google Maps
Telefon
96 147 147
Se Sted hjemmeside